Drukarka etykiet (nalepek) Zebra GK420t, rozdzielczość głowicy 203dpi. Najlepsza drukarka do drukowania kodów kreskowych.
Zebra

Biurkowa drukarka etykiet Zebra GK420t

Cena brutto 1 758,90 zł

Cena netto 1430 zł

Indeks: GK42-102520-000

UWAGA! Produkcja modelu Zebra GK420t została zakończona. Bezpośredni następca to model Zebra ZD420t.

Drukarka firmy Zebra GK420t to najpopularniejszy model, wśród drukarek biurkowych drukujących w technologi termicznej oraz termotransferowej (do wydruku potrzebna jest taśma termotransferowa).Niezawodność i wszechstronność to cechy, które na pewno wyróżniają drukarki serii GK420. Drukarka od dawna cieszy się niezwykłym uznanie wśród klientów z racji na prostotę obsługi i szybkość wydruków, drukarka jest praktycznie bezawaryjna. Model Zebra GK420t wyposażony jest w głowice 203dpi, która drukuje z prędkością 127mm/s. W standardzie drukarka posiada interfejsy w postaci USB, RS232 oraz LPT jednak można zakupić model wyposażony w moduł Ethernet.

Interface
Ilość
Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie

Przed zakupem prosimy o kontakt z działem handlowym celem weryfikacji dostępności oraz ceny towaru.
Wynika to z częstych zmian cen oraz stanów magazynowych u producentów.
Kontakt e-mail: biuro@siscode.pl tel.: 608-833-635 lub 690-833-635
Biurkowa drukarka Zebra GK420t to flagowy model firmy Zebra. Drukarka drukuje zarówno w technologi termicznej - bez wykorzystania taśmy, zadruk jest bezpośrednio na etykiecie termicznej oraz w technologi termotransferowej - taśma termotransferowa potrzebna do zadruku etykiety umożliwa zadruk na etykietach papierowych lub foliowych. Wyposażona jest w języki programowania typowe dla firmy Zebra mianowicie: EPL i ZPL dzięki temu jest łatwa w integracji i zarządzaniu. Interfejs jakie zostały zastosowane to USB, RS232, LTP jak również występuje model z modułem Ethernet 10/100. Drukarka do wydruku etykiet wykorzystuje głowice o rozdzielczości 203dpi, która również można zakupić w naszym sklepie, klikając tutaj. Urządzenie drukuje z szybkością do 127mm/s przy maksymalnej szerokości etykiety 104mm.
Kompaktowe rozmiary sprawiają, że drukarka Zebra GK420t nie zajmuje dużo miejsca dzięki czemu można ustawić ją niemal wszędzie alby w szybki i łatwy sposób mieć pod ręką wydrukowane etykiety.
Drukarka doskonale sprawdzi się w takich miejscach jak biura, szkoły, w służbie zdrowia, gastronomii, handlu detalicznym itp.
Zebra GK420t posiada 12 miesięcy gwarancji, jednak gwarancja na głowice to 6 miesięcy lub 25km.

Dodatkowo do każdej drukarki Zebra można zakupić 3-letni lub 5-letni pakiet serwisowy, który uchroni sprzęt od uszkodzeń mechanicznych! Świadczymy również usługi z zakresu przeglądów oraz naprawa pogwarancyjnych drukarek Zebra.

Opis

Rodzaj druku
Termiczny i Termotransferowy
Rozdzielczość głowicy
203dpi
szerokość etykiety (max)
108mm
szerokość druku (max)
104mm
szybkość druku (max)
127mm/s
Średnica gilzy
12,7mm (0,5")
Długość taśmy termotransferowej
74m
języki programowania
EPLII, ZPLI, ZPLII
Pamięć RAM
8MB
Pamięć FLASH
4GB
Gwarancja
drukarka - 12 miesięcy, głowica 6 miesięcy lub 25km
Polecam każdemu!
5/5

Kupiłem już kilka modeli tych drukarek i naprawdę jestem zadowolony. Obsługa GK420t jest łatwa i nie sprawia problemu nawet za pierwszym razem. Cieszę się, że właśnie ten model został mi polecony!

Waldemar G., 2019-12-03

Napisz recenzję